AHMET ŞERİF İZGÖREN İLE TAKIM İÇİNDE BAŞARMAK

AHMET ŞERİF İZGÖREN İLE TAKIM İÇİNDE BAŞARMAK

Release Date : 04.10.2021 16:46

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen yazar ve iletişim uzmanı Ahmet Şerif İZGÖREN tarafından sunumu gerçekleştirilen “Takım İçinde Başarmak - İletişim” konulu seminer Bölge Müdürlüğümüz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzgören, Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarında yaşanan başarı öyküleri ile mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğü, büyük düşünmeye yönlendirerek hiçbir başarının imkânsız olmadığını belitti. Liderlik, beden dili ve yönetim modelleri vb. konularla ilgili deneyimlerini ve çalışmalarını katılımcılara aktaran İzgören, özellikle öğretmenlik mesleği üzerine düşüncelerini, öğretmenlerin ülkemizin geleceği gençler üzerindeki etkisini aktardı.

Seminere, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Necip Filiz, Bölge Müdürümüz Ahmet Taş, DOSTEK Koleji Müdürümüz Saadettin Dumlu, Bölge Sanayicilerimiz ve DOSTEK Koleji öğretmenlerimizin katıldığı seminerin sonunda Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Necip Filiz, Ahmet Şerif İzgören’e çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.