DENİZLİ OSB ÇALIŞANLARINA YERİNDE AŞI UYGULAMASI

DENİZLİ OSB ÇALIŞANLARINA YERİNDE AŞI UYGULAMASI

Release Date : 18.06.2021 15:45


     T.C. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın “Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamamıza başlıyoruz.” açıklamasının ardından Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde aşılama çalışmaları başlatıldı.

      Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan 25.000 çalışan Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda Denizli İl Halk Sağlığı uzmanları aracılığıyla aşılanıyor.

     Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın kısa bir süre önce gerçekleştirdiği yerinde aşı uygulaması çalışmaları kapsamında bizler de Denizli OSB Yönetimi olarak hızlıca hazırlıklarımızı tamamladık. Bölgemiz çalışanlarının aşı kampanyasına gösterdiği ilgili bizleri son derece mutlu etti.” dedi.
     
     Konu ile ilgili İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk pandemi ile mücadelede en büyük gücün aşı olduğunu vurgulayarak, “Denizli Organize Sanayi Bölgesinde çalışan 25.000 kişinin 15 günlük bir programla aşılanması için OSB Yönetimi ile aşı planlaması yapıldı. Destek veren OSB Yönetimine ve tüm işverenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.