RAD12 Ozon Jeneratörü

RAD12 Ozon Jeneratörü

Release Date : 28.06.2021 16:13

       Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve RAD12 Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Arge Merkezi işbirliği ile düzenlenen “RAD12 Ozon Jeneratörü”  başlıklı bilgilendirme toplantısı RAD12 Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nden Prof. Dr. Osman GEÇER’in sunumu ile Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

       Prof. Dr. Osman GEÇER, “Hem dünyada hem ülkemizde Covid-19 virüsü  ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda, ozon gazının (03) virüsler üzerindeki yok edici özelliği ve bulaşmayı önleyici olarak kullanıldığı ispatlanmıştır. Dünyada birçok ülkede ozon gazı kullanımı yaygınlaşmaktadır. Sağlık sektöründen gıda sektörüne kadar birçok kurumda ozon gazı yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Pandemi sürecinde Covid-19 virüsü mutasyona uğramaktadır. Bu mutasyondan dolayı yaşamsal alanlarımızı, çalışma ortamlarımızı en iyi sterilizasyon etme yöntemi ozon cihazlarıdır.” dedi.

       Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Bölge Müdürü Ahmet Taş ile bölge sanayicileri ve çalışanları katıldı.