3D Sanal Moda Tasarımı Eğitimi

3D Sanal Moda Tasarımı Eğitimi

Release Date : 14.07.2020 15:59

Sayın Üyemiz, 

Pandemi döneminde sıkça gündeme gelen Dijital İş Akışı kavramı göz önüne alınarak Denizli’de Moda ve Konfeksiyon sektöründe “Dijital Dönüşüm ve 3D Tasarım” farkındalığını oluşturmak amacıyla DOSTEM bünyesinde “3D Sanal Moda Tasarımı Eğitimi” düzenlenmiştir.
Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup, kursiyerler çalıştıkları sektör ve uzman oldukları alanlara göre gruplandırılarak eğitime alınacaklardır.
Eğitimlere modelist, tasarımcı çalışanlarınızın ve Moda Tasarımı alanından mezun olmuş kişilerin katılması, yazılımın etkin kullanılabilmesi açısından öncelik nedenidir.
Eğitim süresi günde 3 saat hafta da 5 gün olacak şekilde düzenlenmiştir.
İlk grup 20 Temmuz 2020 tarihinde başlayacaktır. 20 – 24 Temmuz tarihleri arasında saat 15.00–18.00 arasında düzenlenecek eğitimde Browzwear firması Vstitcher yazılımı kullanılacaktır. Yazılım eğitime katılan kursiyerlere Cloud Licence 3 aylığına ücretsiz verilecektir. Kursiyerler yazılımı bu süreçte evde, işte ve DOSTEM’de kendi şifreleri ile kullanabileceklerdir. İsteyen kursiyerler eğitime kendi bilgisayarları ile katılabilirler.
Eğitim sonunda kullanıcılara sertifika verilecektir.
Ekte gönderilen başvuru formunun eğitime katılacak kişilerce doldurularak, 3dmoda@dostem.com.tr  adresine gönderilmesi rica olunur.